|
| Seçim [2009 - 2010] Fatih Üniversitesi 2009 - 2010 dönemi adaylar hakkında bilgiler, seçim çalışmaları, adaylar hakkında yorumlar, seçim anketleri, seçim vaatleri.. |
![]() |
![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Çöm
Ruh Halim:
Durum: Offline
Konular: 1
Tecrübe Gücü: 0
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
2009 - 2010 HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ TEMSİLCİ ADAYI/ YUSUF SAĞDIÇ
Sevgili Arkadaşlar; Öğrencisi olmakla gurur duyduğumuz Fatih Üniversitesinde güzide bölümlerimizden birisi olan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü temsilciliğine adayım. Bölümümüz başkanlığına aday olmaktan dolayı duymuş olduğum sevincimi sizlerle paylaşmak isterim. Bölüm başkanlığına layık görüldüğümüz takdirde bölümümüzün popülaritesini arttırmak, verimli çalışmalara imza atmak ve en önemlisi de birlik beraberlik içerisinde bölümümüze işlevlik kazandırmak için çalışacağız... Sizlerin, istek ve önerilerinize her zaman açık olup, genel veya özel tüm konularda sorunlarınıza, yapılacak sosyal faaliyetlerde her türlü desteği ve imkanı sizlere sunabilmek için çalışacağım... Yapılması planlanan seminer, panel, açık oturum, sempozyum ve konferanslar da sizlerinde görüş ve istekleriniz doğrultusunda hareket ederek en uygun ve hatasız sunumlar yapabilmek adına en güzel çalışmalara ve başarılara birlikte ulaşacağımız inancına sahibim, inanıyorum ki sizlerinde yardımıyla her işin üstesinden geleceğiz... Fatih Üniversitesi mensuplarına en derin sevgi ve saygılarımı sunarım... Tolga Yusuf SAĞDIÇ Fatih Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Temsilci Adayı Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2. Sınıf Konu hancock tarafından (10/10/09 Saat 00:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Fatihli
Tecrübe Gücü: 3
Tecrübe Puanı: 12
![]() |
başkanlık seçimi bölüm öğrencilerine ne kazandıracak?
__________________ SUSQUN |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Araş. Görevlisi
Konular: 10
Blog Başlıkları: 1
![]() |
hayırlı olsun başarılı olacağına ve projelerini layıkıyla gerçekleştireceğine bölümümüz adına muazzam fayda sağlayacağına inanıyorum. güveniyorum ve destekliyorum.Allah bu yolda utandırmasın ve muvaffak etsin..
|
#4 (permalink) |
|
Çöm
Ruh Halim:
![]() |
Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor ki bir de Halkla İlişkiler kulübümüz var ve çalışmalarımızın hepsini kulübümüz ile birlikte yürütüyoruz...
Ayrıca belirtmek isterim ki, Kulüp Başkan Adayımız "Neslihan ZOR" arkadaşımızdır... Öğrencilere kazanımları şu şekilde olacaktır ki, yapılacak programlarda gönüllü olarak görev alabileceksiniz.. Bu programları kulübümüz adı altında gerçekleştireceğiz... Temsilcilikte ise gereken destek kulübe sağlanacaktır, yeni başlayan arkadaşlarımıza, inşallah alacakları projelerinde her türlü desteği sağlayacağız. Yapacağımız sertifika programları, seminerler, panellerde görev alıp eğitiminizi daha da etkin ve sosyal hale getirebilme fırsatınız olacak... |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Fatihli
Tecrübe Puanı: 12
![]() |
hımm bi çeşit öğrenci bölüm dayanışması... güzel tabii ama birinci sınıflara bölümdeki proje desteği olursa neden seçmeyelimki :-)
__________________ SUSQUN |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Doktor
Ruh Halim:
Konular: 49
Blog Başlıkları: 3
Tecrübe Gücü: 6
Tecrübe Puanı: 238
![]() ![]() ![]() |
Kardeşim başarılar. Hayırlısı olsun. Umarım bu seçimden alnının akıyla çıkacaksın.
Enis Çifçi
__________________ ![]() ![]() Muharrem Enis ÇİFTÇİ Endüstri Mühendisliği İngilizce Bölüm Temsilcisi enis.ciftci@fatihemk.com |
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Çöm
Ruh Halim:
![]() |
Alıntı:
Proje desteği konusunda da herhangi bir sıkıntınız veyahut bir şüpheniz olmasın (:
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Doktor
Ruh Halim:
Konular: 49
Blog Başlıkları: 3
Tecrübe Gücü: 6
Tecrübe Puanı: 238
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler Yusuf kardesim. hayırlı olsun temsilci oldun
__________________ ![]() ![]() Muharrem Enis ÇİFTÇİ Endüstri Mühendisliği İngilizce Bölüm Temsilcisi enis.ciftci@fatihemk.com |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|