|
| Seçim [2009 - 2010] Fatih Üniversitesi 2009 - 2010 dönemi adaylar hakkında bilgiler, seçim çalışmaları, adaylar hakkında yorumlar, seçim anketleri, seçim vaatleri.. |
![]() |
![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Stil | ![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Araş. Görevlisi
Durum: Offline
Konular: 10
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Gücü: 3
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Arkadaşlar bu seneki taraflar ve adaylar belli mi? Bilen varsa lütfen en kısa zamanda bana ulaşsın..
#4 (permalink) |
|
Yardımcı Admin
Konular: 525
Tecrübe Gücü: 8
Tecrübe Puanı: 308
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende merak ediyorum ama simdi o meseleler icin henuz erken. tabi simdiden alt yapiyi olusturmaya calisanlar var. bende yakinen takip ediyorum ve bu konuda destek dahi istiyorlar... buraya simdilik o konulari yazmak icin erken. her sey suan sadece gorusme asamasinda, her an degisiklik gibi seyler olmasi da mumkun...
__________________ --Yakın Olmak İçin Uzak Dur--
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Çömez
Konular: 14
Tecrübe Gücü: 3
Tecrübe Puanı: 11
![]() |
Arkadaşlar grup kurmuşlar facebookta kendi adayları için, fatihbook.com dan bakabilirsiniz.
__________________ fatihbook | Fatih Üniversitesi Ders Notu Paylaşım Sitesi |
|
|
#8 (permalink) |
|
Admin
Ruh Halim:
Konular: 292
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Gücü: 6
Tecrübe Puanı: 280
![]() |
http://www.kampusfatih.com/kampuste-...kaan-2429.html (iletişim: Fatih Üniversitesi - Profil bilgileri: Mavi)
http://www.kampusfatih.com/kampuste-...kibi-2414.html sitemizden bildiklerimiz bu kadar __________________ Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum... Muhsin YAZICIOĞLU Dualarımız seninle memleket sevdalısı т~ツ
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|